Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Frissítő masszázs

 

 

massage22.jpg

 

 

A masszázskezelés kiváló élénkítő, frissítő hatással van szervezetünkre fizikai, illetve szellemi fáradtság esetén egyaránt. A frissítő masszázs olyan egészséges serkentőszer lehet, mely felér egy hideg zuhannyal. A masszírozás ugyanis az egész testünkre hatással van, a legmélyebb szövetrétegekig is eljut. Az idegrendszer a megfelelő, erőteljes masszázsfogások hatására aktivizálja a szervezetet, a belső erőinket. Rövid idő alatt új energiával tölt fel, miközben oldottá és rugalmassá teszi a testet. A lelki eredetű problémák elillannak, könnyeddé és felszabadulttá válunk.

A frissítő masszázskezelés fokozza a vér és nyirokerek keringését, megváltozik a vérnyomás, és a pulzusszám. A fáradtság fokozatosan eltűnik, visszatér a test frissessége nő az aktivitás és a koncentrációképesség. 


Egy frissítő masszázs jól beilleszthető a napirendünkbe. A néhány perces rövid masszírozáshoz nem kell feltétlenül levetkőzni, így akár a munkahelyen is végezhető.


A frissítő masszázskezelés hatékonyságát azonban fokozni lehet különböző serkentő, stimuláló hatású illóolajokat tartalmazó masszázsolajjal.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.